Ön itt jár: > Kezdőlap > FELIRAT KÉRÉSE - Csak az Infinity Ajándékgyárban!

FELIRAT KÉRÉSE - Csak az Infinity Ajándékgyárban!

1. MIT JELENT AZ, HOGY "FELIRATOT KÉRSZ"?

Többször kaptunk telefonhívást vagy e-mailt azzal kapcsolatosan, hogy mit is jelent az a lehetőség a tokoknál hogy: "Feliratot kérsz rá?"

Nagyon röviden és tömören: azt jelenti, hogy BÁRMILYEN feliratot ráteszünk a tokra, amit csak szeretnél. A leggyakoribb kérések általában a becenevek, nevek, vagy volt már olyan is, hogy egy-egy rövidebb idézetet kértek rá.

 

2. HOVA TUDOM BEÍRNI AZT, HOGY MI MILYEN FELIRATOT AKAROK?

Amikor kiválasztod azt, hogy feliratot kérsz a tokra, pl. becenév nem látsz lehetőséget arra, hogy beírd, mit is szeretnél. Egyenlőre még nem tudtuk megoldani, hogy a terméknél írd meg nekünk, hogy mit is szeretnél a tokon látni. Viszont aggodalomra nincs ok, mert nem kell kutakodnod az oldalon!

Amikor már betettél mindent a Kosárba amit csak szeretnél nálunk vásárolni, kattints a Pénztárra és kezd meg a Megrendelésed véglegesítését.

A Pénztár 5. (Összegzés) pontjában található egy MEGJEGYZÉS rész. Ide írd meg nekünk kérlek, hogy mi legyen a felirat, amit a tokon látni szeretnél.
 


 

3. TÖBB TOKOT RENDELEK, MINDEGYIKHEZ FELIRATOT KÉREK, HONNAN TUDJÁTOK, MIT MIRE íRJATOK?

Ez talán a legkönnyebb válasz :) A MEGJEGYZÉS részbe írd meg nekünk hogy pl a Kapaszkodó cicás tokra a Brigi nevet kéred, a Matricabombás tokra pedig azt, hogy Tomi.

4. HOGY FOG KINÉZNI A FELIRAT?

Ne aggódj, felirat kérés esetén a megrendelésed addig nem véglegesedik, amíg nem hagyod jóvá a feliratot. Ez mit is jelent?
Amikor kapunk egy feliratkérést, a megrendelésed automatikusan függő státuszba kerül.
Ugyanis nálunk NINCS ZSÁKBAMACSKA. Vagyis, amikor megkapjuk azt, hogy a Kapaszkodó cicás tokra a Brigi nevet kéred, akkor mi két illusztrációt küldünk neked az általad megadott e-mail címre. Egyrészt hogy lásd, másrészt pedig azért küldünk kettőt, hogy választani is tudj :) Miután kiválasztottad és e-mailben megküldted nekünk a választ, hogy melyik feliratot kéred (1-es vagy 2-es illusztráció), akkor fog csak véglegesedni a megrendelésed.

5. MENNYI IDŐ, MIRE MEGKAPOM AZ ILLUSZTRÁCIÓKAT?

Igyekszünk nagyon gyorsak lenni és általában 1 munkanapon belül (hétvégén nem dolgozunk) elküldjük neked az illusztrációkat. Előfordulhat, hogy a vártnál sokkal több megrendelés érkezik feliratkéréséssel, ezért csúszhatunk egy napot. Ezért megértésedet és türelmedet szeretnénk kérni, az illusztrációk mindenképp megérkeznek hozzád a tőlünk telhető leggyorsabb módon.

Kiemelt időszakok:
Ilyen pl. a karácsony. Ekkor olyan sok megrendelésünk érkezik, hogy minden ami egyedi kérés (pl saját fotós megrendelés), vagy feliratkérés elképzelhető, hogy nem készül el 1 munkanapon belül. Az ilyen nagyon intenzív időszakban 1-3 munkanap alatt készülnek el az illusztrációk. Kérlek ezzel számolj, amikor leadod a megrendelésedet. Köszönjük a megértésedet :)

 

Ha úgy érzed, van még kérdésed, nyugodtan írj nekünk ide: info@galaxytokok-infinity.hu

Állunk rendelkezésedre!

Szeretettel:

Orsi és Ádám