Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog > "...Komolyan mondom személyesebbnek éreztem ezt, mint azt mikor bemegyek megvenni a boltba valamit."

"...Komolyan mondom személyesebbnek éreztem ezt, mint azt mikor bemegyek megvenni a boltba valamit."

KULISSZATITOK: amit kevesen vallanak be és vállalnak fel laugh
(Részletek a bejegyzésben)

Dániel Üzenete nekünk a Facebookon:
..."Igazából köszönetet szeretnék mondani azért ahogyan jött. Névre szóló levél jött mellé ami nagyon tetszett mert sajnos ebben a mai világban egyre kevesebb, szolgáltató, bolt, webshop teszi meg ezt. Komolyan mondom személyesebbnek éreztem ezt, mint azt mikor bemegyek megvenni a boltba valamit."

KULISSZATITOK: amit kevesen vallanak be és vállalnak fel laugh

El kell mondanom Neked valamit. Az Infinity Ajándékgyár Szorgos Manói... nos bizony ők is emberek. Emberek, akiknek ugyanúgy van rossz napjuk, jó napjuk. Van hogy betegek, van hogy csak simán bal lábbal kelnek fel. Gyakorlói vagyunk a pozitív gondolkodásnak, de néha előfordul, hogy vissza-visszaesünk. Ezek azok a napok, amikor különösen odafigyelünk arra, hogy Te amikor felhívsz minket, levelet írsz, megrendelsz vagy találkozol velünk.... ebből semmit se érezz meg.
Nálunk kiemelt fontossággal bír, hogy nem Vásárlónak hívunk Téged, hanem: Péter, Gizi, Sándor, Mónika.
Egy-egy ilyen nap elején, közben végén van hogy kapunk egy olyan üzenetet, mint amit Dániel írt nekünk a Facebook oldalunkon. Ezek az üzenetek elsöprik a pillanatnyi rosszkedvünket, azt, hogy fáradtak vagyunk, vagy gyógyír a betegségre. Mert mosolygunk, mert azt érezzük ott legbelül. Igenis megéri minden Kedvesség, Odafigyelés és Gondoskodás. Megéri a mottónk: Bánj úgy másokkal, mint ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak!


Dániel üzenete Nekünk a Facebookon:
Sziasztok! Nemrégiben rendeltem Tőletek tokot. Meg is érkezett, minden rendben van vele, tetszik is. Igazából köszönetet szeretnék mondani azért ahogyan jött. Névre szóló levél jött mellé ami nagyon tetszett mert sajnos ebben a mai világban egyre kevesebb, szolgáltató, bolt, webshop teszi meg ezt. Komolyan mondom személyesebbnek éreztem ezt, mint azt mikor bemegyek megvenni a boltba valamit. Köszönöm szépen.

Dániel! Mi köszönjük Neked a kedves szavaidat, nagyon jólesik és sok-sok erőt ad nekünk a karácsonyi nagy hajrához :) Amikor is tudjuk már tapasztalatból, hogy bizony ilyenkor előfordulhat, hogy az emberek picit idegesebbek, mert izgulnak, hogy beleférnek-e az időbe, mert ideges lesz, mert eszébe jutott, hogy a bátyjának még nem vett semmit és mindjárt itt a karácsony! És mi megértjük őket. Megértjük, mert most hogy már tudod a kulissza titkunkat, az Infinity Ajándékgyár Manói, bizony-bizony ugyanúgy emberek, mint ahogy mindannyian azok vagyunk. smiley
 

Sok-sok szeretettel:

Orsi, Ádám és az Infinity Ajándékgyár Szorgos Manói

 

Bármi kérdésetek van, állunk rendelkezésetekre!

E-mail: info@iphonetokok-infinity.hu
telefon hétköznap 9-17 óra között: 0630 7092810

Ha nem kapsz azonnal választ, ne aggódj! Érkezési sorrendben dolgozzuk fel a kéréseket, az egyedi megrendeléseket pedig igyekszünk 1 munkanapon belül elkészíteni!