Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog > Evelin:"...nagyon meg vagyok elégedve az egyedi mopszos tokkal. Pont olyan amilyenre gondoltam...Máskor is titeket választalak!"

Evelin:"...nagyon meg vagyok elégedve az egyedi mopszos tokkal. Pont olyan amilyenre gondoltam...Máskor is titeket választalak!"

Osvalt Orsi 2016-03-02 11:19:28

 A MOPSZ ESETE

Egyszerűen imádom, amikor olyan képet, kapunk, amiben van BŐŐŐVEN fantázia :) Evelintől kaptunk egy helyes mopszos képet, amit Iphone 5s telefontokra rendelt tőlünk.

Azonnal beindult a fantáziánk a kutyus láttán!
Mutatom a variációkat!

Ezt a képet küldte Evelin:

A kép mérete eredetileg, amit küldött nekünk Evelin, túl kicsi volt.
Tudnod kell, hogy mi nem raboljuk az idődet fölösleges kérdésekkel, ha tehetünk valamit az ügy érdekében, hogy időre készek legyünk, azt megtesszük. Így pl. ha kicsi képet küldesz, mi azonnal az első dolgunk (KÉRDEZÉS NÉLKÜL), hogy megkeressük a képet nagyobb méretben. Az esetek 80%-ban sikerrel is járunk. Ha nem sikerül, akkor a képet megpróbáljuk feljavítani és úgy elkészíteni az illusztrációt DE! szólunk róla, hogy kicsi volt a kép, ezért gyártás után, lehet nem lesz annyira szép, mint egy szép nagyfelbontású képnél.
Ha megtaláljuk az eredetijét, akkor nem is szólunk róla, azonnal készítjük az illusztrációkat a szép képfelbontással.

HOGY KÉSZÜLNEK AZ ILLUSZTRÁCIÓK?

1. Először is, elkészítettünk egy "általános" képet. Amikor egyedit kérsz tőlünk biztos lehetsz benne, hogy kapsz egy olyat is, ami a képet a lehető legteljesebben tesszük rá a tokra. Így készült el a Mopsz kutyus 1. illusztráció:

2. Ezután készítünk egy illusztrációt, én úgy hívom INFINITY módra :) Így a kutyust mi teljesen másképp képzeltük el:

Evelin, nem is gondolkodott ezt követően az eredeti képben, nagyon megtetszett neki a virágos, feliratos megoldás. Csak annyit kért: látszódjon teljesen a kutyus füle és a piros pöttyös virág legyen színben illő és ha lehet azért megnézné felirat nélkül is.

3. Ezért hát el is készültünk a kért módosításokkal a két illusztrációt :)

VÉGÜL Evelin a feliratos verziót választotta :D

Neked hogy tetszik? A véleményedre NAGYON kíváncsi vagyok! írd meg nekem:
orsolya.osvalt@beubeinfinity.hu

Szeretettel:

Osvalt Orsi

 

Bármi kérdésed van, Ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésedre:

E-mail cím: info@iphonetokok-infinity.hu

Telefon: 0630 7092810 (hétköznap H-P: 09.00-17.00)